Un fost asociat McDonald’s, despre fermele de pui ale restaurantului: „Sunt cel mai dezgustător lucru pe care l-am văzut vreodată” 

Steve Ells, proprietarul lanţului de restaurante Chipotle, a avut un parteneriat cu McDonald’s între 1998 şi 2006.

Şefii de la McDonald’s i-au propus atunci lui Ells să viziteze una din fermele de pui pe care le deţine în SUA. „I-au propus lui Steve să facă o vizita la ferma de pui din Arkansas”, povesteşte Bob Ells, tatăl lui Steve Ells. „S-a întors şocat, spunând că a fost cel mai dezgustător lucru pe care l-a văzut în viaţa lui”, scrie Daily Mail. Conform sursei citate, acesta nu a spus niciodată exact ceea ce a văzut la ferma de pui.

Steve Ells a spus că diferenţele dintre McDonald’s şi Chipotle erau profunde, chiar şi atunci când lanţul de fast-food îl deţinea pe cel din urmă. „Ce am realizat la finalul zilei era că din punct de vedere cultural suntem diferiţi”, a declarat Ells. „Sunt două lucruri pe care noi le facem diferit: modul în care privim mâncarea şi modul în care privim cultura oamenilor. „

În 2006, McDonald’s a vândut cele 90% din acţiunile pe care le deţinea la Chipotle. Chipotle, restaurant cu specific mexican,  utilizează în prepararea mâncării legume cultivate local, carne fără hormoni și practici ecofriendly.

Sursă: Un fost asociat McDonald’s, despre fermele de pui ale restaurantului: „Sunt cel mai dezgustător lucru pe care l-am văzut vreodată” | ActiveNews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s