Un JIHADIST, asistent al unui parlamentar al Partidului Socialist francez ,posta filme cu DECAPITĂRI pe Facebook.

Asistentul unui senator al Partidului Socialist francez făcea fără reținere propagandă jihadistă pe pagina sa de Facebook.

În ediția sa de miercuri, revista satirică Le Canard Enchaîneé dezvăluie că pagina de Facebook a asistentului Yacine Chaouat al parlamentarului socialist francez Roger Madec este înțesată cu mesaje de propagandă jihadistă, cu imagini de decapitări, cu chemări la jihad și cu insulte la adresa „necredincioșilor”.

O militantă dintr-un ONG, scandalizată de aceste postări a sesizat autoritățile, care au demarat o anchetă. Imediat, postările lui Yacine Chaouat au fost șterse, dar au reapărut traduse în arabă.

 Senatorul socialist Roger Madec, al cărui asistent parlamentar era jihadistul Yacine Chaouat, a declarat pentru Le Canard Enchaîneé că este foarte „încurcat” de aceste dezvăluiri și a confirmat ancheta la adresa acestuia.

Yacine Chaouat nu este prima dată când are încurcături cu justiția. În martie 2010, el a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a bătut concubina cu lovituri de curea după care a legat-o de calorifer.

Sursă: Un JIHADIST, asistent parlamentar, cu DECAPITĂRI pe Facebook

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s