Un imam din Canada anunţă cucerirea Romei de către islam

Este vorba despre imamul Shaban Sherif Mady din Edmonton, Alberta, care în predica postată pe internet pe 16 februarie, 2016, a anunţat că:

Profetul Mohamed ne-a spus că Constantinopolul va fi cucerit. Acela era capitala Imperiului Bizantin.  Unde este astăzi Constantinopolul? În Turcia.

Turcia, Muntenegru, Kosovo, toate drumurile către Bosnia şi Herţegovina şi Serbia… Toate aceste ţări au fost conduse de către Califat, ultimul califat al musulmanilor. Acesta a condus aproape jumătate din Europa, în Est şi apoi cealaltă jumătate, în Vest, ţările Al-Andalus: Spania, Portugalia şi o parte a Franţei, toate drumurile către Munţii Urali. Toate astea au fost un califat islamic.

Constantinopolul va fi cucerit: Profetul Mohamed a spus-o. Şi ce era Constantinopolul? Exact Vaticanul de astăzi, era capitala tuturor creştinilor din lume. El a fost cucerit şi a devenit Turcia. Hagia Sophia a devenit o mare moschee, unde este venerat Allah.

Profeţiile Profetului Mohamed s-au împlinit. Dar unele nu încă. Să aşteptăm pentru că Profetul Mohamed a spus că Roma va fi cucerită. Ea va fi cucerită. Constantinopolul a fost cucerit. Roma este Vaticanul, inima statului creşztin. Când şi cum? Tu şi cu mine, care suferim de defetism psihologic, nu putem ştii. Dar oamenii cu credinţă au voinţă, putere şi înţelegere şi ei ştiu că haditha profetului este adevărată, căci el nu voreşte din fantezie.

Sursă: Un imam din Canada anunţă cucerirea Romei de către islam – Solidaritate europeană

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s