O TERORISTĂ organizează o MANIFESTAȚIE anti – Trump.

Alături de stalinista Angela Davis și maoista Tithi Bhattacharya, printre organizatoarele mișcării anti – Trump se află și o teroristă palestiniană care a ucis doi oameni.

Stânga cheamă la rezistență (de acolo a venit #resist) față de „America fascistă”, către care susțin că s-ar îndrepta țara sub președinția lui Trump.

Printre multe alte critici aduse noii administrații este și că ar fi antisemită. Or, una dintre liderele „mișcării de rezistență” și co-organizatoare a viitoarei manifestații de Ziua Femeii, Rasmea Yousef Odeh este ea însăși o antisemită. Și chiar mai rău de atât: a fost închisă pentru terorism, scrie The Guardian.

De origine palestiniană, ea a fost condamnată în 1970 în Israel, pe când avea 23 de ani, pentru a fi participat la două atentate cu bombă, dintre care unul săvârșit într-un supermarket a provocat moartea a doi studenți, Leon Kaner (21 de ani) și Edward Jaffe (22 de ani) și a rănit alte nouă persoane.

Condamnată la închisoare pe viață, a fost eliberată după zece ani de detenție, într-un schimb de prizonieri. A trăit patru ani în Liban, apoi în Iordania, înainte de a emigra în Statele Unite, unde a dobândit cetățenia americană în 2004, ascunzându-și trecutul terorist, deși o simplă căutare pe Google ar fi lămurit INS, Serviciul american de Imigrare și Naturalizare.

 Totuși, ea a fost condamnată în 2014 pentru obținerea ilegală a cetățeniei și fraudă. Rasmea a afirmat că răspunsul său „nu” la întrebarea din chestionar dacă a fost vreodată acuzată, judecată sau condamnată a fost cauzat de „stressul post-traumatic”, în urma agresiunilor suferite în detenția din Israel.

Susținută de militanții stângii islamiste, ea a reușit până acum să evite o nouă pedeapsă cu închisoarea, de data aceasta în Statele Unite. Sau o expulzare.

O altă co-organizatoare a manifestației de 8 martie este Angela Davis, lideră a Partidului Comunist American, profesoară stalinistă și foarte apropiată de gruparea extremistă de culoare Black Panther Party. Ea a fost achitată în 1972 după ce trei arme pe care le cumpărase fuseseră folosite la asasinarea unui judecător în plin proces. Ea a sărbătorit achitarea plecând în Cuba.

A treia co-organizatoare a protestului feministelor anti-Trump este Tithi Bhattacharya, cea care lăuda maoismul într-un articol publicat în International Socialist Review.

În manifestul care cheamă la protest, organizatoarele fac apel la toate femeile „să blocheze străzile, podurile și piețele și să se abțină de la orice activitate casnică, inclusiv sex”.

De asemenea, tuturor participantelor li s-a cerut să vină îmbrăcate în roșu.

Sursă: O TERORISTĂ organizează o MANIFESTAȚIE anti – Trump de 8 martie

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s