5 chestii care se îmbunătățesc după tăierea banilor de biserici

Guvernul Ciolos ba taia, ba nu taia banii pentru biserici, până la urmă rămâne ca i-a taiat. Și foarte bine a facut, pentru că din anul 2016 românii au constatat îmbunătățiri magnifice la următoarele chestii:

  1. Nu  mai sunt cozi la medicii de familie. Știința a demonstrat faptul că bolnavii formau cozi la medicii de familie din cauza alocărilor bugetare către Biserica Ortodoxă Română. (Conform unor cercetări recente, alocările bugetare către celelalte culte nu aveau același efect).
  2. Fiecare pacient a primit rețete compensate ori de câte ori a avut nevoie. (Eu personal nu am mai văzut o rețetă compensată din anul 1999, nici nu știu ce culoare are, însă sunt sigur că în 2016 voi beneficia de rețete compensate și nu voi mai plăti medicamentele de două ori: o dată prin asigurare și a doua oară din buzunarul propriu).
  3. Vor fi construite circa 5.000 de spitale și 10.000 de școli doar în decursul anului 2016. În 2017 se vor  ridica alte 10.000 de spitale și 20.000 de școli, astfel că în doar doi ani se  va reuși să se modernizeze România la maxim deoarece vor exista mai multe spitale și școli decât biserici.
  4. În paralel cu spitalele și școlile, se vor construi șosele de centură pentru absolut toate satele din România. Programul de modernizare se va desfășura așa: în sat se construiește spitalul, lângă spital – școala și apoi se face șoseaua de centură. Când se vor termina satele se vor construi spitale și școli în câmp, la rândul lor urmând să beneficieze de șosele de centură.
  5. Un efect paralel va fi acela că vânzătoarele de la chioșcuri vor avea să dea rest la hârtia de 100 de lei. Nu există deocamdată o explicație publică în acest sens, însă tehnocrații lui Cioloș au dat asigurări la Bruxelles că tăierea fondurilor pentru biserici va corecta această problemă pe care nici Ion Iliescu nu a putut s-o rezolve.

Sursa: http://www.kishiniov.eu/ro/5-chestii-care-se-imbunatatesc-dupa-taierea-banilor-de-biserici/

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s