Premierul polonez avertizează: Nu vom accepta o Uniune Europeană cu mai multe viteze. Când cineva îți spune că dacă nu te comporți în mod adecvat nu vei mai primi fonduri, este inacceptabil !

Varșovia avertizează că nu va fi de acord cu o Uniune Europeană cu mai multe viteze, unul dintre scenariile vehiculate în ultima perioadă cu privire la viitorul blocului comunitar, informează BBC News.

„Polonia nu va accepta o Uniune Europeană cu mai multe viteze”, a spus premierul Beata Szydlo. Această precizare vine în contextul în care polonezul Donald Tusk a fost reales în funcția de președinte al Consiliului European, în ciuda obiecțiilor reprezentanților țării sale.  Totodată, premierul polonez Beata Szydlo l-a acuzat pe președintele Franței, Francois Hollande, că ar încerca să îi șantajeze țara.
„Atunci când cineva îți spune că «dacă nu te comporți în mod adecvat nu vei mai primi fonduri», acest lucru este inacceptabil”, a spus Szydlo, citată de BBC News online.
Liderii din Germania, Franța, Italia și Spania au stabilit luni, în cursul unei reuniuni desfășurate la Palatul Versailles, continuarea aprofundării integrării europene, exprimând-și sprijinul pentru planului Comisiei Europene privind grade diferite de cooperare la nivel comunitar.

Sursă: Premierul polonez avertizează: Nu vom accepta o Uniune Europeană cu mai multe viteze. Când cineva îți spune că dacă nu te comporți în mod adecvat nu vei mai primi fonduri, este inacceptabil! | ActiveNews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s