Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.

Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump, Rex Tillerson, sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.

O atenție deosebită se cere pentru Macedonia, unde o inițiativă cetățeneasca numită “Stop Operației Soros” acuză că bani americani au fost folosiți pentru organizarea unor proteste violente de stradă cu scopul răsturnării puterii și pentru publicarea ediției locale a cartii extremistului de stânga Saul Alinsky, “Reguli pentru Radicali”. Saul Alinsky a fost unul dintre teoreticienii Școlii de la Frankfurt, gruparea care a destructurat societatea occidentală și a distrus valorile civilizației vestice înlocuindu-le cu cele ale marxismului cultural.

Sursă: Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa. | agnus dei – english + romanian blog

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s