Un grup de musulmani au violat 15 femei crestine ca razbunare pentru convertire la crestinism 

Intr-un atac recent un grup de 90 de musulmani au atacat o biserica crestina in Uganda batandu-l si legandu-i pe barbatii prezenti acolo iar apoi au violat 15 femei crestine

Atacul a fost raporat ca un act de razbunare impotriva pastorului biserici din Katira care prin predicile sale a convertit musulmani la crestinism . Pe langa violenta impotriva intregii congregatii crestine multimea si-a indreptat ura si impotriva pastorului Moses Mutasa si au produs daune importante bisericii .

Conform unui membru al congregatie care a scapat din asaltul asupra bisericii , unul din atacatori a strigat ” Afara cu pastorul care converteste musulmanii la crestinism . Dupa atacul asupra bisericii membrii acesteia au gasit pliante in care pastorul era acuzat ca ii converteste pe musulmani la crestinism si ca astfel atacurile vor continua .

The event occurred on the evening of January 15, but has just now come to the attention of international media. Now, two weeks after the attack, the church’s pastor is still missing, along with eight other Christians from his congregation who were kidnapped with him

Evenimentul a avut loc in seara zile de 15 ianuarie dar a intrat in atentia presei internationale abia dupa doua saptamani . Tot de doua saptamani de la atacul asupra bisericii este dat disparut si pastorul impreuna cu 8 credinciosi ai congregatiei crestine care au fost rapiti odata cu el .

Citeste mai multe pe link-ul de mai jos

Sursă: Muslim Mob Rapes 15 Christian Women in ‘Revenge Attack’ for Conversions

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s