A murit un inamic al lui Trump şi al normalităţii: David Rockefeller

Adaptare după articolul original: Paul Ghiţiu

Atât în campanie cât şi ca preşedinte, Trump s-a găsit sub atacul elitelor globaliste însă acum acestea au pierdut un membru cheie.

Luni dimineaţa, David Rockefeller a murit la 101 ani. Împreună cu Soros, el a fost unul dintre inamicii cei mai înverşunaţi ai popoarelor din cauza agendei globaliste pe care a susţinut-o permanent.

Rockefeller era adânc implicat în multe din componentele media actuale, care, pe de o parte, îl protejau şi, pe de altă parte, l-au ajutat să-şi pună în aplicare planul.

Lui îi este atribuită următoarea declaraţie de la o întâlnire a grupului Bilderberd la Baden-Baden în 1991: Le suntem recunoscători lui Washington Post, the New York Times, Time Magazine şi altor publicaţii, ale căror directori au participat la întâlnirile noastre şi şi-au respectat promisiunile de discreţie timp de aproape 40 de ani. … Ar fi fost imposibil să dezvoltăm planul privind omenirea dacă acesta ar fi devenit cunoscut public.

Ca şi în cazul lui Soros, puterea lui Rockefeller a depăşit cu mult propriile afaceri şi nu i-a fost teamă să-şi exercite această putere atât cât a trăit.

David Rockefeller a fost adânc implicat nu numai în lumea politică a Statelor Unite, ci el şi-a folosit banii pentru a cumpăra influenţă la scară globală atât de extinsă încât era tratat ca şi preşedintele american atunci când călătorea.

Zeci de lideri liberali mondiali erau la ordinele sale fericiţi să-i îndeplinească toanele atât timp cât conturile lor în bancă creşteau.

Uriaşa reţea a lui Rockefeller este explicată pe larg în filmul de mai jos, dar trebuie căutate secvenţele respective căci filmul are peste 2 ore.

Chiar dacă nu sunt dintre cei care sărbătoresc moartea cuiva, şi să nu aveţi dubii în această privinţă, lumea conservatoare se simte mult mai bine şi mai sigură odată cu ieşirea din cadru a acestui globalist.

Sursă: A murit un inamic al lui Trump şi al normalităţii: David Rockefeller – Solidaritate europeană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.