Una dintre cele mai înfocate activiste LGBT din SUA a DEMISIONAT din fruntea ONG-ului, după ce fiicele ei s-au întâlnit la toaletă cu trei bărbați 

În Statele Unite, după ce „minoritățile sexuale” au obținut practic tot ce au cerut, societatea e mai divizată ca oricând și nervii oamenilor, întinși la maximum de această nouă sminteală, „războiul toaletelor”.

E foarte ușor să fii corect politic câtă vreme cauzele pe care le susții astfel te afectează foarte puțin sau deloc. Când lucrurile părăsesc nivelul abstracțiunii însă, totul devine personal.

Lidera filialei din statul american Georgia a organizației American Civil Liberties Union (ACLU), Maya Dillard Smith, a demisionat după ce i-a devenit clar că agenda organizației sale îi afectează chiar copiii.

ACLU este una din cele mai „progresiste” ONG-uri, iar Maya Smith a fost una din cele mai tinere directoare ale acesteia, potrivit culturavietii.ro.

„Am avut experiența să-mi duc fetițele, care sunt la vârsta de școală primară, la toaleta femeilor, iar la scurt timp, au intrat 3 tineri adulți transgender, înalți de peste 1,80 metri și cu voci groase,” a declarat ea.

„Copilele au fost vizibil speriate, îngrijorate de siguranța lor și, după plecare, mi-au pus multe întrebări la care eu, ca mulți părinți, nu eram pregătită să răspund. Cred că există soluții care să mulțumească persoanele transgender și totodată să echilibreze nevoia de a asigura femeilor și fetelor siguranță și protecție în fața celor care ar putea avea intenții rele.”

Sursă: Una dintre cele mai înfocate activiste LGBT din SUA a DEMISIONAT din fruntea ONG-ului, după ce fiicele ei s-au întâlnit la toaletă cu trei bărbați | ActiveNews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s