Fetiță de 5 ani, ELIMINATĂ pentru că s-a jucat cu un BĂȚ ca o ARMĂ

Inspectoratul școlar din districtul Hoke, Carolina de Nord, a suspendat o fetiță de cinci ani pentru că a fost prinsă jucându-se cu un băț care semăna cu un pistol.

Micuța Caitlyn Miller a declarat că se juca „Regi și Regine” cu prietenii ei și își imagina că este străjer. A apucat bățul și s-a făcut că îl omoară pe un „intrus” care încerca să pătrundă în împărăția imaginară.

„Inspectoratul școlar din Hoke nu va tolera agresiuni, amenințări sau hărțuiri din partea nici unui elev”, a declarat un oficial. „Orice elev cu o asemenea purtare va fi îndepărtat din clasă sau din școală atâta timp cât va fi necesar pentru a menține un mediu sigur și ordonat pentru învățătură.”

Micuța Caitlyn s-a întors la școală după suspendare, însă mama sa și-a manifestat nemulțumirea despre modul în care conducerea școlii au rezolvat situația, afirmând că nimeni nu i-a spus fetiței ce a greșit. „Este nedumerită. Nimeni nu i-a dat nici o explicație.”

Însă conducerea școlii a declarat că fetița a încălcat regulamentul școlar „amenințând” pe ceilalți elevi cu bățul, în timp ce se prefăcea că trage, adăugând că trebuie manifestată toleranță zero față de asemenea comportamente.

Mama lui Caitlyn susține însă că fetiței trebuia să i se explice ce anume a greșit, în loc să fie dată afară din școală fără exlicație.

„Acum se juca cu prietenii ei, pentru ca imediat profesorii să o ducă pe sus până în biroul directorului.”

Sursă: Fetiță de 5 ani, ELIMINATĂ pentru că s-a jucat cu un BĂȚ ca o ARMĂ

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.