Soluția nemților în urma valului de agresiuni sexuale comise de migranți: vagoane de tren numai pentru femei.

O companie feroviară germană, care operează curse între Leipzig și Chemnitz, a decis să introducă vagoane numai pentru femei și copii, în urma numărului mare de atacuri sexuale înregistrate în țară după deschiderea porților pentru migranți,relatează Daily Express, citat de News.ro.

Vagoanele ar urma să se afle chiar lângă locomotivă și lângă compartimentele pentru controlori.

„Apropierea de reprezentanții companiei a fost stabilită deliberat” pentru a face femeile să se simtă mai în siguranță, a declarat un purtător de cuvânt al societății Regiobahn.

Un val de atacuri și agresiuni sexuale care au vizat femei, comise de migranți în noaptea de Anul Nou, la Koln, a îngrozit Germania. În total, peste 800 de plângeri au fost depuse la Poliție, iar tot mai mulți nemți sunt nemulțumiți deoarece cancelarul Angela Merkel a refuzat să limiteze numărul de refugiați primiți în țară.

Măsuri similare sunt în vigoare în prezent în Brazilia, Mexic și Egipt, tot pentru a spori securitatea femeilor în mijloacele de transport în comun.

Anul trecut, și liderul laburiștilor britanici, Jeremy Corbyn, a propus introducerea de vagoane de tren numai pentru femei.

„Unele femei mi-au spus că soluția la creșterea numărului de cazuri de asalt și hărțuire în mijloacele de transport în comun ar putea fi introducerea de vagoane numai pentru femei”, a spus el.

Sursă: Soluția nemților în urma valului de agresiuni sexuale comise de migranți: vagoane de tren numai pentru femei | ActiveNews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s