Orban, un nou atac la Soros: Mai multe națiuni din Europa, cum sunt românii,macedonienii sau albanezii încearcă să scape de aceste rețele. Vor fi tot timpul țări care doresc să-și păstreze identitatea creștină.

Viktor Orban l-a atacat din nou pe miliardarul american de origine maghiară George Soros, acuzându-l ca ar sta în spatele protestelor de săptamâna trecută și că alimentează discursul pro-migranți în Uniunea Europeană. Premierul Ungariei a făcut trimitere directă și la România.

„N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale. Așadar, acesta este conflictul care azi a ajuns în Ungaria. Iar în centrul lui stă problema migrației. Singura întrebare este de ce a devenit din nou un subiect prioritar acum. Răspunsul este că Uniunea Europeană dorește să închidă dezbaterea în iunie și dorește să forțeze noi reguli în ce privește migrația și imigrația care se vor aplica tuturor. Câțiva dintre noi rezistă, în special Grupul de la Vișegrad, dar și românii. Vor fi tot timpul țări care doresc să-și păstreze identitatea culturală creștină, în timp ce alții nu mai vor să accepte asta, o bătălie decisivă are loc aici”, a declarat Viktor Orban pentru Radio Kossuth.

Orban a mai spus că în această lună va avea loc în Parlamentul European o audiere legată de poziția Ungariei față de imigranți. În luna octombrie 2016, un referendum pe această temă a fost invalidat pentru că la vor s-au prezentat mai puțin de 50% dintre cei care au avut drept de vot. A fost o înfrângere pentru actualul premier.

Sursă: Orban, un nou atac la Soros: Mai multe națiuni din Europa, cum sunt românii, încearcă să scape de aceste rețele. Vor fi tot timpul țări care doresc să-și păstreze identitatea creștină. O bătălie decisivă are loc aici | ActiveNews

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s