Guvernul din Qatar deschide o mega moschee in Malmö,Suedia 

Ministerul Dezvoltarii credintei si Afacerilor Islamice a deschis in Malmö cea mai mare coscheie din peninsula scandinava. O investigatie din 2014 a ziarului The Telegraph   a arata ca autoritatile din Quatar sunt unii dintre finantatorii islamistilor din Libia , Irak si Somalia cu ajutorul  unor intermediari din Turcia

Carl Schiøtz Wibye fostul ambasador al Norvegiei  in Arabia Saudita  tara vecina Quatarului a spus ca guvernele europene trebuie sa ” elimine influenta locala a imamilor care vine prin finantarea externa , prin literatura , inregistrari video sau a predicilor on-line ”

Aceasta se poate realiza si prin interzicerea finantarilor internationale pentru institutiile religioase cum este si cazul mega moscheii din Malmö .

Acesta a mai spus ” Noi ar trebui sa le cerem imamilor sa vorbeasca si sa predice in limba norvegiana ca sa putem intelege mai bine ce se intampla in comunitatea musulmana ”

Malmö, care este al treilea cel mai mare oras al Suediei si a devenit un focar al drogurilor , armelor si extremismului toate ca urmare a imigratiei musulmane pe scara larga. Atacurile regulate cu grenade sunt motiv de ingrijorare al vietii in acest oras , iar aceste atacuri si perspectiva unor noi atacuri  cuprinde un numar tot mai mare de populatie .

“Malmö are proasta reputatie de a fi renumit prin exploziile sale ”  a spus pt Breitbart London in 2015  fostul sef al politiei locale Torsten Elofsson.

Elofsson  crede ca este corect sa descrie unele parti din Malmö si din alte orase ale Suediei ca au devenit “no-go zones” ( zone in care nu se poate intra ) si mai sustine ca numarul acestora se extinde.

Mai multe pe link-ul de mai jos

 

Sursă: Qatari Government Opens Mega-Mosque in Malmö, Sweden

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s