Trump a avut dreptate : Franta nu mai este Franta.

„Parisul nu mai este Paris” a spus recent presedintele Trump . Cu cateva zile in urma cotidianul Ne York Times publica un reportaj intitulat ” Orasele fratuzesti se vestejesc , teama de declinul frantuzismului” . Dar ziarele liberale refuza sa vorbeasca despre adevarata metamorfoza a peisajului urban francez. Aceasta este perfect insumata intr-o carte intitulatata ” Vor mai bate clopotele bisericilor in viitor ? ” in care Philippe de Villiers scrie ca Franta ” fiica cea mare ” a bisericii catolice se transforma in ” fiica cea mare a islamului ”

Trump avea dreptate . Un raport de 2200 de pagini intitulat ” Suburbiile Parisului ” efectuat la comanda think thank-ului francez Insitutul Montaigne explica ca suburbiile devin ” societati islamice separate ” unde legea sharia inlocuieste legile statului francez. Ministrul francez de Interne a numit aceste zone ca fiind ” Zone de Securitate Prioritare” si acestea includ in mare parte zonele in care locuiesc musulmanii din Amiens, Aubervilliers, Avignon, Béziers, Bordeaux, Clermont-Ferrand, Grenoble, Lille, Lyon, Marseilles, Montpellier, Mulhouse, Nantes, Nice, Paris, Perpignan, Strasbourg, Toulouse si multe alte orase franceze . Primarul francez Robert Menard a fost chemat in tribunal pentru ca a spus ca , clasele musulmane de la scolile franceze sunt ” o problema ” . Cu cat problemele devin mai mari in Franta cu atat sistemul pedepseste pe acei care arata ce se intampla .

Franta a incetat sa mai fie ” “la lumiere du monde, ”  lumina lumii asa cum era numita cu mult timp in urma. Si deasemenea nu mai este nici fiica cea mare a Bisericii , ea este prinsa undeva intre doua lumi: un secularism fals si islam .

Avignon nu mai este ” orasul Papilor ” ci ” republica salafistilor” asa cum a fost numit de curand intr-un articol recent al revistei Paris Match. In multe parti din oras femeile care nu poarta val islamic nu pot parasi locuinta , alcoolul este interzis, barbatii umbla in djellabad ( camasa specifica lunga musulmana) , iar uni imami sprijina Statul Islamic . ” Cu cat m-am plimbat mai mult prin cartiere cu atat am fost mai uimit ” a scris reporterul de la Paris Match. ” O curte a miracolelor islamice , un buzunar salafist , o enclava care vrea sa traiasca asa cum oamenii traiau in timpul lui Mohamed. Un brutar , un frizer , manageri in constructii , tineri . Toti sau aproape toti se bazeaza pe Coran . Este un fel de mini republica islamica ”

Aceasta este adevarata schimbare pe care New York Times a denuntat-o

Cititi mai multe pe link-ul de mai jos

Sursă: Trump is right: France is no longer France – Geller Report

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s