Cat tot vorbim despre homosexuali !

1200x630
Voi ați auzit de Vlad Levente Viski? Dacă n-ați auzit, să vă fie rușine.

Vlad este activist LGBT (mă rezum la literele astea pentru că nu știu cu ce se continuă exact și n-aș vrea să fac erori într-un domeniu atât de sensibil). Nu știu exact cu ce se ocupă, dacă e mecanic, chimist, patiser, știu însă că este bloagher la Adevărul. Acum băiatul ăsta este, în cuvintele lui, „prea drăguț pentru a fi hetero” (parcă așa scria pe pagina lui cu oarece vreme în urmă). Fiind un finuț, folosește cuvinte delicate. Noi, fiind mai țărani, vom spune că omului îi place să se ardă în bostan. Și nu face nici un secret din asta. Acum, fiecare își trăiește viața cum vrea și e treaba lui ce face cu organele din dotare.

Băiatul ăsta a scris recent un articol intitulat: „Luptăm în stradă pentru drepturile noastre. La Bucharest Pride”. Titlul e ușor înșelător. Ai putea crede că cineva îl oprește pe Vlad să se ardă în bostan. În țara asta de bigoți sunt unii, dom’le, care se pun în calea fericirii lui Vlad.

Ei bine, nu chiar! Articolul 200, acela care condamna relațiile sexuale între persoane de același sex în vremea lui Ceașcă, s-a abrogat de ceva ani buni. În spațiul privat poți face absolut tot ce vrei. Pe stradă nu. Bine, pe stradă nici heterosexualii nu au voie să facă sex.
Și atunci împotriva cui luptă Vlad al nostru? Ca să fac un rezumat: împotriva conservatorismului și a nenorocitului de referendum pentru definirea constituțională a familiei. Așa!

Măcar omul e cinstit: parada gay de la Budapesta și cea de la Belgrad s-au soldat cu răniți, capete sparte. Nici în Moldova activiștilor nu le-a fost prea moale (nenorociți, moldovenii ăia!). La București lumea s-a uitat ca la urs și apoi s-a relaxat. Vă dați seama cum putem să îl oprimăm noi pe Vlăduț? Cu indiferența noastră criminală, cu aerul ăsta înfiorător de superioritate morală, cu condescendența noastră de-a dreptul oripilantă! Și mai avem și tupeul să facem referendum!
Nț nț nț… Cale lungă până la lumină și civilizație, dragi compatrioți! „

foto Vlad Levente Viski

Radu Hristu Buiuca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s