De ce mă deranjează căsătoria homosexuală ?.

61686188
Din aceleași motive pentru care ar trebui să îi deranjeze și pe orice om de bun-simț, cu orientări homosexuale 😉

În primul rând este vorba de o chestiune de principiu: familia nu este un drept ci este o instituție, mai venerabilă decât statul, primăria și constituția.
A modifica instituția familiei prin lege, doar pentru moftul sexual al unei minorități cu deviații erotice, este în sine un atentat la înțelesul ideii de instituție, de drepturi ale omului.

Apoi, cum spuneam și mai sus, însuși faptul că niște persoane care au un comportament sexual….specific, solicită să fie recunoscuți public și de către stat pentru comportamentul lor sexual, ca acest comportament sexual să fie girat, și nu oricum, ci prin redefinirea instituției familiei, este o jignire adusă celor pentru care familia are și o dimensiune religioasă.

În sfârșit, nu este nici logic, nici sigur pentru viitor, să acceptăm redefinirea unor concepte fundamentale pentru societatea și civilizația noastră în funcție de orice moft. Și mai ales în funcție de mofturi hormonale, de dormitor.

Bogdan Duca

2 comentarii

  1. Pretenția LGBT de a se recunoaște legal ”căsătoriile” între persoane de același sex nu e un simplu moft, deși poate părea astfel. Eu o văd ca pe o amenințare gravă la adresa majorității, adică a oamenilor normali – mai exact, ca pe o tentativă politică a ideologiei neomarxiste de a confisca și anula identitatea biologică și psihică de om normal, dincolo de orice conotație religioasă. Desigur, printr-o astfel de lovitură se urmărește și anularea identității creștine a majorității. Repet, este un atac politic reprobabil asupra identității noastre, sub pretextul mincinos al respectării unui ”drept al omului”. În realitate, nimeni nu-l împiedică pe vreun homosexual să se căsătorească și el cu o femeie, la fel ca toți oamenii, dacă vrea căsătorie.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.