Mitropolitul Banatului, către ministrul Agriculturii: Vă dau un sfat duhovnicesc: când vă întoarceți la București, scrieți că ministerul pe care-l conduceți se numește Ministerul Pâinii Românești. Să deschideți punga pentru irigațiile din agricultură!

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, l-a rugat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, să nu uite să deschidă „punga pentru irigațiile din agricultură”, pentru că nu se mai poate realiza „agricultură primară, medievală”, potrivit Pressalert.ro.

„Vă dau un sfat duhovnicesc: când vă veți întoarce la București, scrieți acolo că ministerul pe care-l conduceți se numește Ministerul Pâinii Românești, pentru că ministerul pe care-l conduceți dă pâine acestui neam românesc de la o margine și până la alta. Vă rog să faceți tot ce este posibil pentru modernizarea și sprijinirea fermierilor și să deschideți punga pentru irigațiile din agricultură. Nu vom putea concura cu ceea ce înseamnă producție europeană în alte părți fără irigații.
De aceea, eu zic că pentru aportul atât de important pe care-l aduce agricultura PIB-ului României, de acolo se poate rupe un pic pentru a începe și a merge irigațiile pentru culturile mari, pentru că nu mai putem în situația de astăzi să așteptăm să vină ploaia. Dumnezeu ne dă, dar în traistă nu ne bagă. Nu mai vorbim de o agricultură primară, medievală, ci de o știință a agriculturii”, a spus mitropolitul Banatului.

Sursă: Mitropolitul Banatului, către ministrul Agriculturii: Vă dau un sfat duhovnicesc: când vă întoarceți la București, scrieți că ministerul pe care-l conduceți se numește Ministerul Pâinii Românești. Să deschideți punga pentru irigațiile din agricultură! | ActiveNews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s