Lenin:„Țăranii reprezintă tot ce urăsc mai mult; trecutul, credinţa, ereziile, lucrul manual. Îi tolerez și-i cultiv, dar îi urăsc; Aș vrea să-i văd dispărând pe toți, până la cel din urmă” 

În lupta pentru instalarea comunismului în Rusia și estul Europei LENIN și-a fixat ca dușman de moarte țăranul (Decretul SNK din Rusia despre separarea bisericii de stat şi a şcolii de biserică din 2 februarie 1918) ca ultimă redută de cucerit, țăran ce trebuia dezrădăcinat complet de pământ și credințele sale religioase.

Vă prezentăm mai jos 6 citate nefaste ale acestui criminal care acționează și astăzi în România prin diferite noțiuni generate de intelectualitatea neo marxistă românească de astăzi (Iluminism, marxism, socialism, comunism, feminism, liberalism, anarhism, avangardism, modernism, umanism, postmodernism, nihilism) :

1.„Electricitatea Îl va înlocui pe Dumnezeu. Lasă ţăranul să se roage electricităţii şi va simţi mult mai acut puterea conducerii centrale decât pe cea celestă”

2. „Țăranii reprezintă tot ce urăsc mai mult: trecutul, credinţa, ereziile și maniile religioase, lucrul manual. Ii tolerez și-i cultiv, dar îi urăsc. Aș vrea să-i vad dispărând pe toți, până la cel din urmă”

3. „Un electrician valorează pentru mine cât o sută  de mii de ţărani”

4. „Se va ajunge, sper, sa trăim cu alimente produse în câteva minute de mașini, în laboratoarele noastre chimice și, în sfârșit, vom putea masacra ţărănimea devenită atunci inutilă. Țăranii se vor face lucrători sau vor crăpa. Viaţa în natură e o rușine preistorică”

5. „Nici o societate bisericească şi religioasă nu are dreptul să posede proprietate. Ele nu au drepturi de persoană juridică”.

6. „Toată proprietatea bisericilor şi a organizaţiilor religioase din Rusia se declară avutul întregului popor”

 

Filosofia neo marxistă a acestui criminal comunist stă astăzi la baza construcției culturale a multor intelectuali români de astăzi și servită elevilor în școală cu scopul dezrădăcinării românilor de glia și biserica străbună.

Această filosofie se manifestă astăzi în sistemul educațional românesc în care poeți precum Eminescu, Coșbuc sau Goga (la care credința și pământul țăranului român stau la baza construcției poetice) sunt filtrați ca mesaj poetic și înlocuiți cu poeții și apologeții leninismului și ai neo marxismului cultural.

Pe când o reformă structurală profundă  a sistemului educațional prin care să epurați sechelele Leniniste și Marxiste, onorabile Ministru al Educației?

Numai așa vom putea reconstrui legătura sufletească istorică dintre români glie și credință!

Avram Fițiu

Secretar General

Federația Națională de Agricultură Ecologică (F.N.A.E.)

 http://www.avramfitiu.ro/

http://www.romanianoastră.info

Sursă: Lenin:„Țăranii reprezintă tot ce urăsc mai mult; trecutul, credinţa, ereziile, lucrul manual. Îi tolerez și-i cultiv, dar îi urăsc; Aș vrea să-i văd dispărând pe toți, până la cel din urmă” | România Noastră

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s