Luna Ramadanului la musulmani

ss-170322-london-attack-mn-01_c3bec6066d59b4903d60091b8465b6b2.nbcnews-ux-1024-900

Luna Ramadanului la musulmani parca era despre rugaciune ca doar deh islamul stie toata lumea este religia pacii …a pacii vesnice dupa cum bine putem vedea acum saptamanal aproape . Dar stati calmi oameni buni acesti destabilizati psihic si emotional cu caracteristici mediteraniene ( un alt sofism folosit de presa britanica pt a defini atentatorii… aaa scuze refugiatii din Orientul Mijlociu) nu reprezinta islamul . Ca doar stim prea bine islamul este religia pacii .

Asa ca sa repetam cu toti in cor mantra socialistilor ” islamul este religia pacii ” si in paralel sa cantam senil ” Imagine ” a lui Lennon in timp ce aprindem lumanari si ducem buchete de flori in piete sau la locul atentatelor . Si sa nu uitam sa nu raspundem la ura cu ura ci cu iubire . Sau mai bine sa ne sinucidem in fata lor sa ii scutim de efortul de a se mai exploda sau a mai conduce periculos masini peste trecatori putandu-se rani astfel si ei .

Si cel mai bine este sa nu uitam asa cum citeam pe o pancarta senila la inceputul crizei refugiatilor ” They are NOT a danger they are IN danger ” .
Oare ce parere ar avea despre europenii de astazi cei care in trecut isi dadeau viata sa apere Europa de violenta islamului ?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s