Progresistii de azi, comunistii de ieri

1IePhXr

Nu imi plac progresistii de azi, mai corect numiti neo-marxisti sau mai pe scurt recunoscuti tefelisti ori USR-isti:

– multi dintre ei nu sunt casatoriti dar dau sfaturi cum ar trebui sa fie familia si despre dreptul omului de a se casatori . Desi casatoria si familia nu sunt un drept ci o institutie .
– multi dintre ei nu au copii dar stiu ei cum trebuie educati copiii si cum e cu dreptul femeii de a avorta .
– multi dintre ei nu stiu daca intra odata pe an intr-o biserica dar dau sfaturi celor care o fac mai des si ii considera inapoiati de Ev Mediu pe „pupatorii de moaste” . Si paradoxal unii dintre ei cunosc si preferintele lui Dumnezeu pt biserici din lemn cu spatii mici si asta nu prin revelatie divina ci prin revelatie taximetristica.
– multi dintre ei sunt revoltati de multe ori pe Stat dar vor institutii statale puternice gen Barnevernet , DNA , etc .
– multi dintre ei cer toleranta si se pretind toleranti insa devin brusc intoleranti cu cei care exprima alte idei decat ale lor .
– multi dintre ei se cred culti si educati doar ca participa la festivaluri de open-maind(eala) dar nu cred ca au mers prea des la un concert de filarmonica .
– multi dintre ei se cred cititi daca au un smartphone si google-sc pe wikipedia dar nu stiu cand au deschis ultima data o enciclopedie adevarata sau au citit alte carti decat cele ale altor open-maind(zi) si le put cartile clasicilor .

Acum serios cum sa ii poti lua in serios pe acestia cand iti spun acestia ca ei reprezinta alternativa sanatoasa la clasa politica actuala ?

Cand vezi atata inconsecventa si atatea principii contradictorii cum poti sa ai incredere in ei ?

 

foto: Florina Presada deputat USR salutand cu pumul proletar in aer pe Strada prolatarului alaturi de cativa amici prolatari de circumstanta

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s