Coaliția Răului și Coaliția Binelui

19029232_10212608922595084_6601615877049680841_n

„Dacă până acum aveam doar o Coaliție a Răului aka Coaliția pentru Familie, acum avem și o Coaliție a Binelui aka Respect – Platforma pentru Drepturi și Libertăți. Mai exact, un număr de 100 de ONG-uri, mișcări civice și cetățeni s-au constituit din proprie inițiativă într-o platformă civică intitulată RESPECT.” ( Fragment din articolul cu titlul sugestiv „S-a lansat platforma civică RESPECT, împotriva referendumului pentru modificarea Constituției” de Gruia Dragomir)

Ce vrea „Coaliția Binelui”?

„Prima provocare şi cea mai importantă este de a ne uni și de a da glas revoltei noastre pentru a convinge Parlamentul, Președinția și instituțiile țării să oprească acest referendum care reprezintă o nouă mineriadă la adresa democrației românești.”Oprirea unui demers constituţional care a trecut prin toate furcile caudine ale Statului, implicit comisiile parlamentare, Curtea Constituţională şi prin votul în Camera Deputaţilor, este, în viziunea revoluţionarilor sexo-marxişti, mulţi dintre ei profesori la politologie, un act „democratic”.

De ce fac asta?

Ei ştiu că societatea este normală şi va vota pe cale de consecinţă, pentru stabilirea clară a actanţilor într-o căsătorie – bărbat şi femeie. Frica lor cea mai mare este votul democratic, pentru că nu a existat în istoria modernă o impunere a ideologiilor totalitare prin votul democratic al majorităţii. Hitlerismul/nazismul nu este un exemplu, iar asta vă poate explica dl. Sorin Cucerai, care a făcut deja demonstraţia acum câţiva ani.*Utopia este pusă în operă prin amalgamarea ideologică a realităţii cu demersurile revoluţiei.

Soros este mândru de voi, puilor!  🙂

 

Iulian Capsali

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s