Disney Channel si sarutul homosexual 

In sezonul doi episodul “Just Friends,” al serialului Star vs. the Forces of Evil personajele sunt surprinse intr-un pasaj muzical romantic.

La minutul 1:27 persoanele  din jurul personajelor principale incep sa se sarute , astfel se pot vedea in multime cum apar persoane gay si lesbiene sarutandu-se cu partenerii lor

Site-ul HeatSt.com a constat ca la  Disney Channel nu este prima promovare a comportamentului homosexual:

Desi este prima data prezentat pe ecrane un sarut homosexual Disney in mod periodic a inclus in programele sale relatii non-heterosexule incluzand si un cuplu de lesbiene in desenul animat Good Luck Charlie si un cuplu gay in Gravity Falls . Telespectatorii au speculat chiar si posibilitatea ca personaje gay sa fie prezenta si in Zootopia , Finding Dory sau Frozen .

Deasemnea Disney s-a afirmat disponibiliatatea pentru dezvoltarea unui proiect LGBT cu o printesa Disney prin campania de anul trecut cand a facut ca un urias personaj de desene animate printesa Elsa din Frozen a fost transformata intr-o „printesa lesbiana”

Sursă: Disney Channel Cartoon Features Network’s First Same-sex Kiss » Alex Jones’ Infowars: There’s a war on for your mind!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s