Pericolul islamului în Europa

Update, 23 martie: Autorul atacului terorist a fost identificat de autoritățile britanice ca fiind Khalid Masood în vârstă de 52 de ani. Khalid Masood s-a născut în Anglia și s-a converit la islam. Era tatăl a trei copii și a fost profesor de engleză. Concluziile de mai jos, referitoare la pericolul islamului în Europa, rămân valide.

Update: BBC anunță că Trevor Brooks (Abu Izzadeen) este în pușcărie ceea ce înseamnă că nu el este autorul atentatului terorist.

Relatarea inițială:

Presa din Anglia relatează că autorul atacului terorist de la Palatul Westminster este imamul Abu Izzadeen. Dar cine este acest imam? Este un cetățean britanic, Trevor Brooks după numele de botez, fiu al unor imigranți jamaicani de religie creștină care s-a convertit la islam la vârsta de 17 ani. Și nu doar că s-a convertit ci a devenit un fanatic islamist, devenind chiar imam. În 2008 a fost condamnat la patru ani și jumătate de pușcărie pentru activități de susținere a terorismului islamic din Orientul Mijlociu.

Încă odată, dacă mai era nevoie, se dovedește pericolul islamului care se extinde ca o plagă asupra Europei cu ajutorul politicienilor inconștienți. Există unele studii care susțin că până la finalul secolului islamul va fi religia majoritară a lumii. Sute de ani de lupte și milioane de creștini care și-au pierdut viața din cauză barbarismului islamic se vor dovedi că au fost sacrificii inutile.

Turcia deja tratează Europa ca bătătura personală organizând manifestații electorale în marile capitale europene. Iar dacă autoritățile din vreo țară europeană îndrăznesc să se opună, impertinența și tupeul președintelui Turciei, Recep Erdogan, se manifestă imediat amenințând și șantajând Europa cu trimiterea altor valuri de imigranți musulmani.

Să sperăm, totuși, că mai avem o șansă, să sperăm că forțele naționaliste vor accede la putere în suficient de multe țări europene astfel încât să-i forțeze și pe politicienii așa zis „progresiști” să-și deschidă ochii și să realizeze pericolul pe care-l reprezintă islamul pentru civilizația europeană.

Tudor Marincu

Sursă: Pericolul islamului în Europa – Rost Online

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s