CE MAI ESTE DE FACUT ?

questions-56701fc25f9b583dc38b9923.jpg

CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care de dragul plăcerii sexului se acceptă uciderea copiilor prin avort?
CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care faptul că faci sex în mod diferit de majoritatea devine subiect de politici publice şi de „discriminare pozitivă”?
CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care credinţele cele mai profunde trebuiesc supuse prin lege mofturilor hormonale şi umanismelor semidocte?
CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care religiile sunt înlocuite cu superstiţiile şi aceiaşi oameni care critică habotnicia religioasă stau şi citesc horoscopul sau cred în „farfurii zburătoare”?
CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care sunt legalizate drogurile dar este interzis fumatul?
CE MAI ESTE DE FACUT în care păturile „educate” ale societăţii sunt dresate cu diverse mode (alimentare, artistice, culinare, culturale, etc) şi făcute obediente unui stat (sau supra-stat) care îşi asumă răspunderea pentru a decide ce, cum, cât să mănânci, cum să te îmbraci, ce să respiri, ce să vezi, ce să simţi şi cum să simţi?
CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care în numele toleranţei se instaurează o dictatură înfricoşătoare? În care societatea civilă a fost redusă la tăcere de o falsă „societate civilă”, care, în cârdăşie cu clasa politică şi cu o mass-media imbecilizantă lucrează, zi de zi, ceas de ceas, la distrugerea felului nostru de a fi?
CE MAI ESTE DE FACUT într-o lume în care Bisericile şi-au pierdut vocaţia profetică şi stau şi tremură fie de bucuria primirii unei alocaţii bugetare, fie de teama pierderii ei?

Autor:  Bogdan Duca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s