Pastila de sănătate. Margarina, un produs de evitat 

Margarina nu se găsește nicăieri în natură, deci este un produs eminamente nenatural. Organismul nu‑l poate recunoaște și depune un efort imens pentru a‑l metaboliza. Pentru obţinerea margarinei se folosește ulei rafinat, pudră de nichel, hidrogen industrial la o temperatură de 150 gr C.

Din cauza grăsimilor saturate, a temperaturilor înalte de fabricare care distrug vitaminele şi a digestiei extrem de greoaie, margarina este un produs de evitat. În plus, aditivii din margarină sunt poluanți. Deasemenea, comunităţile care au obiceiul de a consuma margarină în cantitate mare au incidenţa mare a infarctului și obezităţii; folosind ulei rafinat pentru hidrogenare, produsul final este mult mai sărac în omega 3.

Sursă: Pastila de sănătate. Margarina, un produs de evitat | ActiveNews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: