Despre Islam, cu toată înțelegerea

Văd o grămadă de lume uimită că musulmanii nu sunt precum occidentalii.

Nu sunt și nici nu își doresc să fie. Ba chiar modul de viață occidental modern este tot ceea ce ei disprețuiesc.
Pentru un musulman autentic, moartea Creștinismului- fenomenul la care asistăm neputincioși de 60 de ani ( o credință care a trăit 1900 de ani, e firesc să moară în 100) este nu doar confirmarea credinței sale- Islamul este adevărata revelație, dar este și confirmarea caracterului nociv al secularizării. De aceea să nu ne mire că Islamul disprețuiește Occidentul mult mai mult decât dușmănește Creștinismul.

Am văzut două știri legate de Arabia Saudită- mai întâi că e dispusă să investească în construcția a 2000 de noi moschei în Europa. Apoi că nu este dispusă, deși doar în zona Meccăi are 4 milioane de locuri de cazare, să primească picior de refugiat musulman.
Ce poate fi mai clar de atât? Sutele de mii de migranți musulmani care sosesc în Europa nu au ce să caute în Arabia Saudită- ei trebuie să devină rezidenții și apoi cetățenii Europei, să crească, să se înmulțească și să stăpânească Europa.
Metropola le asigură cele necesare creșterii spirituale- moschei, imami, madrasse, coranuri, burse de studiu islamice, etc, dar și arme pentru eventuale convertiri.
Logica e elementară și simplă: un milion de musulmani ajunși în Germania în 2015 vor deveni 4 milioane (prin reîntregirea familiilor) și în 2025 vor fi 16 milioane prin spor natural și convertiri. Puneți asta în legătură cu scăderea drastică a populației europene și veți vedea consecințele.

Apoi secularismul, virusul care a ucis Creștinismul, este nutrientul perfect pentru Jihadul islamic care se face în Europa.
O Europă ”umanistă”, care își disprețuiește propriile rădăcini, drogată și orgiastică, nu are ce să facă valului islamic.
Uitați/vă la felul în care autoritățile sunt neutralizate de propria opinie publică să își apere țările. A trimite trupe să securizezi frontiera asaltată a devenit din acțiune patriotică , fascism și crimă împotriva umanității.
Islamul respectă adversarii care se luptă, nu pe cei care capitulează imediat. De asta cele două state care știu cum să administreze relația cu Islamul, mă refer la Israel și Rusia, folosesc strategia

Musulmanul care aruncă cu mâncarea primită în tabere și este dezamăgit că nu poate comanda o pizza pe banii statului gazdă nu e vreun copil mofturos ci este un adversar inteligent care testează gradul de toleranță și de rezistență al societății gazdă.
Plus că își marchează teritoriul: europeanul gazdă trebuie să știe din primul moment, de la primele mofturi, că nu a primit vreun refugiat în casă ci și-a primit un egal, ba chiar pe viitorul stăpân.

Autor Bogdan Duca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s